Eladó
Kiadó
#164500237

Eladó Iparterület, Siófok
59 000 000 Ft


Jó közlekedéssel

Fejlődő övezetben lévő ipari ingatlan

- V121 - 

 

Irodánk megvételre kínálja ezt a remek befektetési ipari területet, mely Siófok egyik fejlődő ipari övezetében fekszik. Az ingatlan telke területéből adódóan kellemesen széles és mély. A telken kettő darab épület található. Az utcafront felől a főépület, távolabba az út tengelyétől, míg mögötte a keleti oldalon egy melléképület.

 

A telekre az északi főkapun léphetünk be, az épület főbejárata a nyugati oldalon található. Itt belépve a közlekedőbe érünk, ahonnan az egy légterű földszinti csarnoktérbe, vagy a szociális részleg irányába indulhatunk. Továbbá innen lehet feljutni lépcsőn a felső szintre is. A csarnok nagy belmagasságú, a tetőtéri szinttel galériás kialakítású. Ezen a szinten még a hátsó raktárakat, szociális helyiségeket találjuk. Ebben az épületben korábban kertészeti technológia működött. Az épület szerkezetileg jó, így többféle alternatív hasznosítása lehetséges.

 

A melléképület hasonló korú a főépülethez. Jelenleg 5 darab azonos taktusra osztott. Tégla főfalakkal és vasbeton födémszerkezettel bír, ezért hasonlóan az előző épülethez többféle hasznosítása lehetséges.

 

Az ingatlan közműves: villany, csatorna és gázközmű tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, külön mérőórákkal rendelkezik. A fűtést gázüzemű és vegyes tüzelésű kazánok biztosítják.  Víz jelenleg nincs bekötve, azt az utca irányából lehet bekötni.

 

Az ingatlan besorolása Ipari-gazdasági terület, 50%-os beépíthetőség, 10m-es maximális építménymagasság, legkisebb kialakítható telekméret 800m2.

 

 

445 m2
2 756 m2
Tégla
Átlagos
230 - 400 Volt
Vízvezeték a telek előtt
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Kopeczky-Mester Márton
Irodavezető

+36 30 352-0604
balatonma@gmail.com


Balaton MA Ingatlaniroda
8621 Zamárdi, Kossuth Lajos utca 14.

Üzenetküldés