Eladó Iparterület, Siófok

#164500237

Eladó Iparterület

59 millió Ft

Siófok
Alapterület:
445 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 756 m2
230 - 400 Volt
Vízvezeték a telek előtt
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Fejlődő övezetben lévő ipari ingatlan

- V121 - 

 

Irodánk megvételre kínálja ezt a remek befektetési ipari területet, mely Siófok egyik fejlődő ipari övezetében fekszik. Az ingatlan telke területéből adódóan kellemesen széles és mély. A telken kettő darab épület található. Az utcafront felől a főépület, távolabba az út tengelyétől, míg mögötte a keleti oldalon egy melléképület.

 

A telekre az északi főkapun léphetünk be, az épület főbejárata a nyugati oldalon található. Itt belépve a közlekedőbe érünk, ahonnan az egy légterű földszinti csarnoktérbe, vagy a szociális részleg irányába indulhatunk. Továbbá innen lehet feljutni lépcsőn a felső szintre is. A csarnok nagy belmagasságú, a tetőtéri szinttel galériás kialakítású. Ezen a szinten még a hátsó raktárakat, szociális helyiségeket találjuk. Ebben az épületben korábban kertészeti technológia működött. Az épület szerkezetileg jó, így többféle alternatív hasznosítása lehetséges.

 

A melléképület hasonló korú a főépülethez. Jelenleg 5 darab azonos taktusra osztott. Tégla főfalakkal és vasbeton födémszerkezettel bír, ezért hasonlóan az előző épülethez többféle hasznosítása lehetséges.

 

Az ingatlan közműves: villany, csatorna és gázközmű tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, külön mérőórákkal rendelkezik. A fűtést gázüzemű és vegyes tüzelésű kazánok biztosítják.  Víz jelenleg nincs bekötve, azt az utca irányából lehet bekötni.

 

Az ingatlan besorolása Ipari-gazdasági terület, 50%-os beépíthetőség, 10m-es maximális építménymagasság, legkisebb kialakítható telekméret 800m2.

 

 

Kopeczky-Mester Márton
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése